måndag 29 juni 2009

Utsidan är allt, eller hur!?

Tänk så många människor det finns som slösar bort sin tid på onödiga ting, t ex människor som inte tycker att de duger som de är, människor med dålig självkänsla och självförtroende.

Jag vet så många som är missnöjda med exempelvis sina kroppar, de har för mycket celluliter, de har för stora lår, för liten rumpa, för små bröst, otränad mage etc. I grund och botten klandrar de ner på sig själva för att de inte tror de duger som de är. Hur i hela friden skulle någon tycka om dom som de är med så mycket fel de bär på? Det är tragiskt, och framförallt ledsamt! För utsidan, den spelar ju störst roll såklart! Att jag inte tänkte på det! dumma mig!

Jag menar, vi hade väl alla orkat med en människa som rent av tigger bekräftelse och som alltid klagar, som aldrig kan ta komplimanger, som aldrig kan ge komplimanger, som aldrig vågar bjuda på sig själv för det kan bli pinsamt, som aldrig vågar göra fel för då är man ju en dålig människa, som alltid bryr sig om vad andra tycker och aldrig bryr sig om vad man innerst inne vill, som aldrig vågar bada om somrarna för att man inte har en trimmad kropp, som alltid behöver höra hur bra man är och som aldrig, ALDRIG blir nöjd! Bara personen är snygg så spelar det ju ingen roll, eller hur?

HA!


Tänk vad personligheten gör mycket! Det många inte tänker på är att det spelar oftast ingen roll hur man ser ut, det är personligheten som avgör ALLT! En människa som är råsnygg kan bli råful genom att ha dåligt själförtroende och självkänsla.



Speciellt nu när det är badsäsong tappar många självförtroendet då de måste visa upp sina kroppar, sina brister och allt som går att dölja under kläder. Mest för att de är rädda för vad andra ska tänka och tycka om dom. Men, vad många inte tänker på är att om någon i fråga skulle nämna något dåligt om det yttre efter en dag på stranden har det endast med avundsjuka att göra. Det finns väl ingen som skulle säga något dåligt om någon som man inte ser som ett hot?

Så spänn ut magen ordentligt och be proud!

/Snygg grottmänniska

6 kommentarer:

Tony sa...

Ha ! det finns bara en sak som sårar mig, och det är när jag är på stranden, den förbaskade solen *oops så får man inte säga nu när den väl kommit, Ssssscccchhhh*..
Men den skiter verkligen fullständigt om du e fet eller smal, ful eller snygg, den piskar lika mycket stryk för det...*Grooaaarrrr* :)

Och man kan ju inte gå o klaga hela tiden för den delen heller, e man missnöjd får man väl göra något åt det isåfall :)

Alla har ett val..and ain´t nobody´s gonna do it for you :)

// Kalaskokt kräfta !

Anonym sa...

bra skrivet!!!

Nellie sa...

otroligt bra skrivet !

Linda sa...

Tack så mycket både två! :) Vad glad jag blir!

Linda sa...

Och Tony din kalaskokta kräfta, solen är inte nådig även om den oftast är underbar! ;)

Tony sa...

hahaha, näää jag får nog ta och lägga upp en fin och mjuk bränna hädanefter skulle jag tro...

Fast å andra sidan.. vem skulle då kollegorna på jobbet skratta åt =P man måste ju bjuda lite på sig själv, eller hur ? ;) hahaha !