onsdag 4 februari 2009

Såhär undgår du att bli mördad om natten

Vid luchnen idag kom samtalsämnet upp 'vilka som sover ytters och innerst och varför'. De flesta sover innerst ifall det skulle komma en mördare då de förmodligen inte blir mördade först. Men jag tillhör den andra sorten, den som sover ytterst för att vara först med att slåss med mördaren eller kanske monstret? Och då slog det mig, en snilleblixt från intet kontaktade mina hjärnceller så de vibbrerade ordentligt! Jag vet hur man skrämmer bort en mördare!!! Läs och lär!

Gör såhär:
Du ska alltså spela psykiskt sjuk (gärna lite sardistisk).När du märker att en mördare (går bra med t ex inbrottstjuvar också) bryter sig in i ditt hem och närmar sig sängen där du ligger och sover så kan du antingen sätta dig upp i sängen och le och se lite skrämmande glad ut för ditt sällskap ELLER förbereda med en snurrstol i läder vid sängen som du snabbt hinner hoppa upp till innan dörren öppnas. Där sätter du dig med ryggen mot förbrytaren och vrider sakta stolen mot honom/henne och le skrämmande och välkomna dem in. Släng gärna ur dig kommentarer som:

- Jag har väntat på dig...Heheheheee
- Vad trevligt med besök.. det brukar jag inte få så ofta.. de brukar inte komma hem heller..heheh

Use your imagination!

Har du tillgång och utrymme? se då till att bygga upp ett system så du kan styra ditt hem genom snörer du drar i från taket. T ex ett snöre som stänger dörren när du drar i det. (Dra gärna i det när du välkomnat mördaren och sitter i läderstolen, skratta lite lätt också*TiPz*).

Införskaffa gärna en stor hammare eller en gigantiskt kniv som svingas fram och tillbaka från taket (kan styras genom snöre), skrämmande och bra!

Har du mycket tomma utrymmen? Använd gärna en vrå som sardisthörna där kedjor, borjor och piskor finnes tillags. Ha gärna en bokhylla som "dörr" till rummet för att det ska se så hemligt ut som möjligt!

Tänk på att det inte är lika roligt att mörda någon som inte är rädd, därför ska ni använda er av den här metoden.

/en mycket paranoid och ironisk Linda



HAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAH!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alla inlägg är klockrena förrutom det störande faktum att stavfelen nästan tar över texten!

Anonym sa...

Haha, du är ju rolig du Linda :D Puss&Kram Kina